Training & Coaching

plant
seaport-during-daytime-132037
unknown
orange-flower-with-butterfly-87452

Persoonlijke coaching ‘Ontdek je kracht’ 3 maanden

Uitgeblust, opgebrand. Burn-out, Bore-out? Ben jij het zat om futloos te zijn? Of ervaar jij geen voldoening meer en jij bent klaar om dat meer te gaan ontdekken?

Dit traject is voor jou als jij klaar bent om dat meer te ontdekken en te gaan ontdekken wat jouw kracht is. Klaar om op reis te gaan. Te ontdekken waarom jij doet wat jij doet? Inzicht te krijgen in de persoon die jij bent.

Door mijn holistische benadering pak ik alle lagen aan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hierdoor zal je verschil merken op alle vlakken van je leven: privé, zakelijk, gezondheid, financiën, liefde/zelfliefde en bijdrage leveren. 3 Maanden lang: elke 2 weken hebben wij een sessie van 1,5 uur, dit zijn sessies met diepgaande inzichten. Onbewuste patronen worden zichtbaar. Elke sessie stem ik weer op jou af en kijk wat jij nodig hebt om een laagje verder te gaan en zo tot de kern te komen.

Persoonlijke coaching ‘Kom in je kracht’ 3 maanden

Ben jij er klaar voor, maar zou je een extra steun in de rug willen hebben?
Een persoonlijk ontwikkelingstraject is best pittig en dat vergt ook wat van jou. Een quick fix bestaat niet, je zal het werk moeten doen. Je zal door het proces heen moeten. Dat snap ik en echt ik weet er alles van en daarom bied ik in dit traject extra begeleiding aan.

3 Maanden lang: elke maand 2 sessies van 1,5 uur, dit zijn sessies met diepgaande inzichten. En 2 sessies van een half uur. Dit betekent dat jij mij elke week spreekt. Ook dan stem ik weer op jou af en voel wat jij nodig hebt. Én ook nog de mogelijkheid om mij een bericht te sturen wanneer jij dat echt nodig hebt. Jouw steun in de rug! Je krijgt opdrachten voor thuis mee om dit proces nog bewuster en diepgaand te maken.
Door de extra sessies zal je veel sneller resultaat halen en ik ga voor resultaat!
Ik ga voor 100% commitment en verwacht dat ook van jou. Want mijn missie is jouw helpen weer in jouw kracht te staan!

Persoonlijke coaching ‘Powerful life’ 6 maanden

In dit traject gaan we veel verder. Dit is niet voor iedereen weggelegd.
Dit is alleen voor de persoon weggelegd die nu echt klaar is om zijn/haar leven rigoureus te veranderen, die persoon die ECHT KLAAR is met de huidige situatie. Die persoon die de grens trekt en zegt TOT HIER en niet meer verder!

6 Maanden lang: elke 2 weken hebben wij een sessie van 1,5 uur, dit zijn sessies met diepgaande inzichten. Onbewuste patronen worden zichtbaar. Elke sessie stem ik weer op jou af en kijk wat jij nodig hebt om een laagje verder te gaan en zo tot de kern te komen.

Dagelijks stuur ik positieve energie en bescherming naar jou toe
Tevens krijg je opdrachten voor thuis mee
Naast dat ik elke maand 5 uur beschikbaar ben voor jou, mag jij me altijd een bericht sturen, als je ergens tegen aan loopt buiten de sessies om.

Online training binnenkort beschikbaar

Download mijn eBook

Hoe kom ik in mijn eigen kracht? Wie ben ik? Wat is mijn model? Laat je gegevens achter en ontvang de eBook in je mail!