Training & Coaching

plant
seaport-during-daytime-132037
unknown
orange-flower-with-butterfly-87452

Persoonlijke coaching ‘Ontdek je kracht’ 12 Weken

Uitgeblust, opgebrand. Burn-out, Bore-out? Ben jij het zat om futloos te zijn? Of ervaar jij geen voldoening meer en jij bent klaar om dat meer te gaan ontdekken?

Dit traject is voor jou als jij klaar bent om dat meer te ontdekken en te gaan ontdekken wat jouw kracht is. Klaar om op reis te gaan. Te ontdekken waarom jij doet wat jij doet? Inzicht te krijgen in de persoon die jij bent.

Door mijn holistische benadering pak ik alle lagen aan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hierdoor zal je verschil merken op alle vlakken van je leven: privé, zakelijk, gezondheid, financiën, liefde/zelfliefde en bijdrage leveren. 12 Weken lang: elke 2 weken hebben wij een sessie van 1,5 uur, dit zijn 6 sessies met diepgaande inzichten. Onbewuste patronen worden zichtbaar. Elke sessie stem ik weer op jou af en kijk wat jij nodig hebt om een laagje verder te gaan en zo tot de kern te komen.

Persoonlijke coaching ‘Kom in je kracht’ 20 Weken

Ben jij er klaar voor, maar zou je een extra steun in de rug willen hebben?
Een persoonlijk ontwikkelingstraject is best pittig en dat vergt ook wat van jou. Een quick fix bestaat niet, je zal het werk moeten doen. Je zal door het proces heen moeten. Dat snap ik en echt ik weet er alles van en daarom bied ik in dit traject extra begeleiding aan.

20 Weken lang: elke maand 2 sessies van 1,5 uur, dit zijn 10 sessies met diepgaande inzichten. Ook dan stem ik weer op jou af en voel wat jij nodig hebt. Én ook nog de mogelijkheid om mij een bericht te sturen wanneer jij dat echt nodig hebt. Jouw steun in de rug! Je krijgt opdrachten voor thuis mee om dit proces nog bewuster en diepgaand te maken.
Ik ga voor 100% commitment en verwacht dat ook van jou. Want mijn missie is jouw helpen weer in jouw kracht te staan!

Persoonlijke coaching ‘Powerful life’ Het Jaartraject

In dit traject gaan we veel verder. Dit is niet voor iedereen weggelegd.
Dit is alleen voor de persoon weggelegd die nu echt klaar is om zijn/haar leven rigoureus te veranderen, die persoon die ECHT KLAAR is met de huidige situatie. Die persoon die de grens trekt en zegt TOT HIER en niet meer verder!

In dit traject is meer ruimte voor de holistische benadering en zakken we veel verder in alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Daarom ga ik nog een stapje verder in dit traject, zodat jij kan transformeren en ECHT in jouw kracht komen te staan. Ik sta klaar voor jou, dit is niet alleen een traject, nee ik sta klaar voor jou, als jij mij nodig hebt. Naast de sessies heb je de mogelijkheid om mij te bellen of appen, wanneer jij hulp nodig hebt. Ik ben jouw rots in de branding.

Online training “HET IS TIJD VOOR VERANDERING!”

Wil je het nieuwe jaar 2021 een frisse start maken
Wil je niet meer geconfronteerd worden met het verleden
Wil jij jezelf bevrijden
Wil je jezelf begrijpen
Wil jij verbinden met jezelf
Wil jij meer zelfvertrouwen
Wil jij je eigen keuzes maken
Wil jij weer in jouw kracht gaan staan

De online training Ontdek je kracht (OJK) bestaat uit 5 modules.
5 maanden lang neem ik je mee op reis.
Elke week een opdracht, elke week ben je ongeveer een half uur bezig

Wat krijg jij:
– Elke maand een masterclass.
– Twee keer per maand Q&A sessie dmv online coachingsessie.
– Elke maand een healing/visualisatie.
– Ontdek je kracht online Community met gelijkgestemden, waar jij je vragen kan stellen.
– Een worksheet per module.

Download mijn eBook

Hoe kom ik in mijn eigen kracht? Wie ben ik? Wat is mijn model? Laat je gegevens achter en ontvang de eBook in je mail!