The Sacred Feminine Circle

The Sacred Feminine Circle

Vrouwelijkheid, Sensueel, Creatie, Liefde en Plezier? zijn dat thema’s wat je bezighoudt en waar jij meer mee wilt. Je wilt meer verbinden met jezelf, authentiek. Dat Feminine trekt jou aan en je weet van binnen dat jij hier meer mee wilt. Niet alleen meer, maar gaan leven vanuit jouw Feminine.
Jij voelt dat jij

  • Sensueel mag zijn,
  • Gezonde keuzes mag maken,
  • Plezier mag ervaren,
  • Sterke grenzen wilt,
  • Mag ontvangen
  • en ZIJN gewoon zijn.

Maar je wilt dit niet alleen. Je wilt dit ervaren met anderen, verbinden en elkaar ondersteunen.

Voel jij dat je geroepen, een roep diep van binnen? Misschien herken je wel dat er iets is dat je roept, maar je weet niet wat het is. Je hebt geen tijd, het is druk, je hebt allerlei taken om te doen en schuift het weg. Alleen van binnen voel jij je steeds onrustiger en onrustiger, totdat je lichaam allerlei signalen afgeeft en je niets anders kan dan te gaan luisteren naar deze roep. Want wanneer het je roept kan je er niet onderuit.

De roep is niets anders dan de roep van onze Feminine. Onze vrouwelijkheid wil gezien, gehoord worden en er zijn. In haar pure vorm. De Feminine in haar pure vorm weet wie zij is, waar ze voor staat, wat ze uitdraagt. Ze kent en stelt gezonde grenzen, zij leeft vanuit haar vrouwelijke intuïtie en voelt haarscherp aan, zij creëert, zij vernietigd, zij empowered anderen, zij bezit de vaardigheid om te zijn, heeft plezier, ontvangt moeiteloos en leeft in overgave.

Voel jij de roep, voel je dat het tijd is en ben jij echt bereid om diep naar binnen en dit ‘sacred’ werk te doen
The Sacred Feminine Circle is een vorm van groepscoaching, training, maar vooral een tribe. Een veilige plek om de diepte in te gaan en heel veel te ontdekken.

Wat gaan we doen:
– Vrouwelijke lijn healen
– Activatie Feminine
– Schaduwwerk
– Chakra healing
– Sensual release
– Cleansing breath
– Baarmoeder healing
– Activatie Yoni ei
– Balans Masculine en Feminine

6 maanden lang komen we bijeen en vormen we een tribe. De bijeenkomsten zijn ongeveer 150 minuten. Elke Feminine Sacred Circle is live en intuïtief. Ik voel aan wat de groep nodig heeft en stem mij daar helemaal op af.
Weet dat je op dat moment precies krijgt wat je nodig hebt.

Wil jij een diepe verbinding met jouw Feminine,
Wil jij meer leven vanuit jouw vrouwelijkheid,
Je authentieke ik,
Moeiteloos kunnen ontvangen,
Intappen op jouw creatiekracht,
en wil jij connecten met je Soulsisters?

Voel je dat je geroepen wordt? Stuur een bericht naar contact@bijrisma.nl om je aan te melden en voor een kennismakingsgesprek.

De investering bedraagt EUR 1497,- exclusief BTW voor 6 maanden. Start sept 2021.

Ik verwelkom je met warmte en liefde.

Ja, ik voel me geroepen