Gratis gesprek

Bedenk eens hoe vaak jij je aanpast in je relaties thuis of op het werk? Hoe voelt dat dan als jij je laat overhalen om iets te doen, waar je eigenlijk geen zin in hebt. Zoals die ene afspraak met iemand waar je echt niet naar toe wilt. Maar je durft het niet te zeggen, want je bent bang voor de reactie. Wat dacht je van uitstelgedrag, niet zelf beslissingen nemen, ga zo maar door….. al die verplichtingen…. Je wordt er moe van, wat versta jij onder ‘in je eigen kracht staan’? Welk plaatje zie je erbij, welke woorden hoor jij erbij of wat voel jij erbij? Neem jij de verantwoordelijkheid? Neem jij je eigen beslissingen? Ben je gelukkig? Ben je in verbinding met jezelf?

Mijn missie is jou helpen weer in je eigen kracht te gaan staan. In je eigen kracht staan is niet alleen je fysieke kracht gebruiken om iets te bewerkstelligen of met alle man en macht iets doen, dat lijkt meer op manipulatie. Het begint bij je eigen kracht terug gaan nemen en jezelf elke keer af te vragen wat het mij zou opleveren, maar wel uit liefde en verbinding voor mezelf.

Hoe zou het voor jou zijn als je stapje voor stapje je kracht kan terug nemen?
Hoe zou het voor jou voelen als je voor jezelf kan kiezen?
Hoe zou het voor jou zijn om nee te zeggen en je niet schuldig te voelen?

Het is JA zeggen tegen jezelf. En het begint op het moment dat jij een besluit neemt, dat het goed genoeg is! Vanaf dat moment, het moment waar je JA hebt gezegd, het moment dat je een besluit hebt genomen, vanaf dat moment neem jij je kracht weer terug uit liefde en verbinding voor jezelf!

Hoe zou dat zijn om JA tegen jezelf te zeggen?
Ben jij er klaar om je eigen kracht terug te nemen?
Ben je klaar om JA tegen jezelf te zeggen?

Ga met mij mee op reis en ontdek jouw kracht.

Vraag een gratis gesprek aan en zag JA tegen jezelf!